Открийте ни и в: Facebook
Прес център

Grand Mall с най-голяма заета търговска площ

Замислен като мащабен инвестиционен проект на Orchid Developments Group Ltd, намиращият се в морската столица Grand Mall се готви да навлезе в своята пета година със самочувствието на най-успешния търговски център във Варна.

Над 120 милиона евро е инвестицията в проекта, който има повече от 150 000 кв. м обща разгъната застроена площ, 50 000 кв. м от която са предназначени за отдаваеми търговски площи. 1 700 паркоместа с безплатен престой осигуряват удобство за посетителите.

Изключителните търговски характеристики на центъра и реномето му на надежден бизнес партньор направиха възможно на четвъртия си рожден ден молът да отчита заетост на търговските площи от 83% . На неговата територия сега има над 150 опериращи търговски обекта. Това са основно представители на марки лидери в своите браншове. Целодневен поток от клиенти привлича хипермаркетът от най-голямата търговска верига в Европа Carrefour с повече от 9 200 кв. м площ.

Най-значимо и подчертано силно е присъствието на модните брандове, чиято класа дава на Grand Mall статута на единствена зона на световната мода във Варна. Посетителите откриват най-новото от H&M, Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, LC Waikiki, Sport Vision, Intersport, Humanic, Deichmann.

С наситения си микс от световни марки и разнообразни възможности за свободното време Grand Mall е предпочитаното място за пазаруване и забавления не само на варненци, а и на гости от целия регион. Ежеседмично в него влизат над 140 000 посетители, а през летния сезон те са над 190 000. При това посетителите идват от цяла Северо-Източна България специално за шопинг турове в най-големия мол край морето.

Особено внимание на посещенията в Grand Mall отделят туристите, които пристигат самостоятелно и организирано от курортите Албена, Златни пясъци, Св. св. Константин и Елена, от Балчик, Бяла, Обзор и Каварна. Причината, поради която те предпочитат Grand Mall за своя шопинг, е че той е единствената туристическа дестинация, в която откриват разпознаваемите марки от световния моден пазар.

Коментари